House

Št. izdelkov: 0
0

O nas


Chipolino je bila ljubezen na prvi pogled. Kot mamica sem, kot vsi starši, za svoja zakladka želela le in samo najboljše.
…. nato pa… čas prinese spremembe, nova spoznanja, zgodijo se življenjske prelomnice.

Padla je odločitev. Da se preusmerim – v novo ljubezen.
Ko se zgodi, da sam zboliš, dobiš drug uvid v življenje, pridobiš druge vrednote, pričneš ceniti tiste drobne stvari…
In želiš pomogati drugim.

Izhajam iz podjetniške družine, z lastno blagovno znamko BioWay®, z lastnimi recepturami, ki so plod znanja in izkušenj mojega očeta Sama Toplak, poznanega kot gospod z Resljeve ali gospod Kamilca, ki je imel svojo Zeliščno lekarno Kamilca, kasneje BioWay.

Zelo dobro ga pozna in ceni starejša generacija. Cilj je, da prenesemo njegove izdelke med mlade. Vedno več se nas vrača nazaj k naravi, se zavedamo in cenimo zdravje kot vrednoto, ter želimo to prenesti na svoje otroke. Zdrav način z naravo.

Iz tega razloga je ponovno luč sveta ugledal prvi izdelek, ki je širše porabe, t.i. “must-have” izdelek vsake družine. Gre za domačo čajno mešanico BioWay® BRONIHN®, katero otroci obožujejo. Predstavljen z degustacijo je bil na 12.Otroškem bazarju (8. – 10.9.2017) , kjer je bil odziv otrok in njihovih staršev nad pričakovanji. Podrobneje o BRONHIN®-u tukaj.

BioWay® domačo čajno mešanico BRONHIN® lahko že naročite pri nas v spletni trgovini oz osebno prevzamete v Ljubljani. Vesela bom tudi najmlajših, brezzobih nasmeškov. Domača čajna mešanica je primerna tudi zanje; še posebno v času “svečk” pod noskom.

Želja in cilj je, da se Vam ga ponudi v več trgovinah prvo po Sloveniji, nato še v tujini. Prvi razgovori so že v teku.

Poslanstvo naše družine je, da prepoznamo in zadovoljimo potrebe naših strank po izdelkih in storitvah v skladu s pričakovanji naših kupcev.

Nudi se kreativen dizajn, zadovoljstvo strank, izkušnje, zanesljivost, odgovornost in ljubezen do svojih “malih strank”.

Dobrodošli.

Se vidimo!
Tanja