Trgovina


Slika – Friendly Organic® GEL ZA POMIVALNI STROJ Eucalytus

Friendly Organic® GEL ZA POMIVALNI STROJ Eucalytus

11,40

Šifra izdelka: 1212008

Ni na zalogi. Kontaktirajte nas.

Opis

Gel za pomivanje posode, ki temelji na rastlinski osnovi deluje močno, da je posoda iz pomivalnega stroja svetleče čista. Zagotavlja učinkovito čiščenje brez kemikalij. Posoda se sveti in je brez madežev. Vsebuje organsko evkaliptusovo in olje divje mete. Ne pušča škodljivih ostankov. Izdelano s čistili iz rastlin.

Brez fosfatov, brez klora.

Brez barvil, brez sintetičnih dišav.

Preizkus je dokazan v testu uspešnosti.

Navodila za uporabo: Posodo splaknite, preden jo naložite v pomivalni stroj. Dodajte 40 ml gela v posodico za detergent v pomivalnem stroju. Pri zelo umazani posodi dodajte 50 ml gela. Nadaljujte z uporabo pomivalnega stroja v skladu z navodili proizvajalca.
Sestavine: voda, natrijev disilikat, trinatrijev dikarboksimetilni alaninat, glicerin, kalijev hidroksid, tetranatrijev etidronat, dinatrijev etilheksil iminodipropionat, lavril/miristil glukozid, evkaliptusovo olje*, olje mete*, ksantan gumi, proteaza, amilaza.
Kemična sestava (Reg. 648/2004): <5 %: neionskih površinsko aktivnih snovi, amfoteričnih površinsko aktivnih snovi, fosfonatov; parfum (evkaliptusovo olje*, olje mete*), encim (amilaza, proteaza).

*iz organske pridelave

VEGAN certifikat
ICEA CERTIFIKAT – ECO BIO CLEANERS
Certifikat Cruelty Free Internacional – izdelek ni testiran na živalih

Additional information

Teža 1 kg